Csatlakozz hozzánk Facebookon legfrissebb híreinkért és eseményeinkért!

Salsa oktatás

Tanulj salsázni!

Felkészült tanárok
Salsa tanáraink több éves salsa oktatási tapasztalattal rendelkeznek, segítségükkel a legnehezebb mozdulatsorok is könnyedén elsajátíthatóak. A tanáraink kiválasztásánál fontos szempont a vidám, pozitív személyiség is, így az általuk megtartott salsa órák mindig szuper hangulatúak.
Gyors és hatékony salsa tanulás
Tánciskolánk több éves tapasztalattal rendelkezik a salsa oktatás terén. Az évek során az oktatás felépítését egyre hatékonyabbá tettük, ma már a legkülönböz?bb tanulók is a lehet? leggyorsabban tanulhatnak nálunk salsázni.
Több budapesti helyszín
Nem kell sokat utaznod egy Goldance salsa tanfolyamért, biztosan találsz a közeledben is egy megfelel? helyszínt, hálózatunk a teljes várost lefedik. Minden helyszínünk min?ségi környezetben tanulhatsz táncolni. Helyszíneinket A KAPCSOLAT menüpontban találod.
Beiratkozási kedvezmény
Tanulj nálunk salsázni akár ingyen! Az els? óra mindenki számára ingyenes, hozz magaddal még egy embert és egy hónapig korlátlanul ingyenesen salsázhatsz. Klikk a KEDVEZMÉNYEK menüpontra!
Szuper közösség
Legyél részese egy remek közösségnek! Nálunk könnyen kikapcsolódhatsz, ismerkedhetsz, csajozhatsz/pasizhatsz, jöhetsz baráttal/barátn?vel, tagja lehetsz egy vidám csapatnak. Velünk buli a salsa.

Szintek

 • Kezdő szint
  A salsa alapfiguráival ismerkedhetsz meg 2 x 3 hónap alatt (K1 és K2 -es szint) egy szuper közösség tagjává válva. Bátran járj be szimultán több csoportba ingyenesen és kb. 3 hónap múlva indulhat a bulizás! :)
 • Középhaladó szint
  Már nem csak a lépésekkel ismerkedünk, hanem "igazából" elkezdünk salsázni,megismerkedve komolyabb figurákkal. 3 x 3 hónap elvégzése után (KH1, KH2,KH3) kezdesz rájönni, hogy milyen keveset tudsz, pedig a bulikban egyre többen dicsérnek...
 • Haladó szint
  Salsa haladó szinten 3 x 3 hónap alatt (H1,H2,H3) igazi salsa macho / senorita lesz belőled és mindenki azt kérdezi: "Tök jól táncolsz! Melyik suliba jársz?" Ezen a ponton bátran mondd: "A Goldance-be!" (Köszi!:)
 • Mesterszint
  És még nincs vége... A haladó szintek elvégzése után csatlakozz összevont csoportunkhoz, ahol tovább képezheted magad, bármeddig :)