Csatlakozz hozzánk Facebookon legfrissebb híreinkért és eseményeinkért!

Salsa oktatás

Salsa oktatás a Goldance tánciskolában

A Goldance Tánciskola több budapesti helyszínen teszi lehetővé a salsa tanulást, fiatalok és idősebbek számára egyaránt. Tapasztalt, jól felkészült tanáraink tudják, hogyan épül fel egy jó Salsa óra, segítségükkel könnyedén és élvezetesen tanulhatsz táncolni.

Hiszünk a salsa erejében, a karibi ritmusok feltüzelik testedet és lelkedet egyaránt, egy egészen különleges kifejezése lehet ez önmagadnak. A salsa sport, művészet és társasági élmény egyben. Sasla óráink belépőt jelentenek egy jó hangulatú közösségbe, hisz nálunk mindenki megtalálja a számítását. Ismerkedési szándékkal érkezők könnyedén kapcsolatot létesíthetnek az elenkező nem képviselőivel a különböző tánclépések elsajátítása közben, vagy érkezz pároddal és ismerjétek meg egymást egészen új oldalatokról salsázás közben.

Az első táncóra mindenki számára ingyenes, havi bérlettel korlátlanul látogathatóak táncóráink és szabad az átjárás az egyes csoportok, tanfolyamok között, valamint aki hozz magával egy ismerőst, ingyenesen vehet részt óráinkon a következő hónapban.

Várunk szeretettel minden salsázni vágyót!

Salsa oktatók

Anikó

:) salsa az egy sós, piros színű, sűrű szósz, amibe még ennél is sósabb háromszög alakú, száraz, tortilla chips-nek nevezett cuccot tunkolnak? ...Nem?!?... Ja, hogy a tánc?!!! :) az teljesen más inkább édesnek mondanám.

tovább

Eszter

Általános iskolásként művészeti osztályos voltam, ami azt jelentette, hogy délutánonként klasszikus balett, néptánc és kortárstánc foglalkozásokon vettem részt.

tovább

Gabi

A sport minden ember életében fontos szerepet kellene, hogy játsszon! Én szerencsésnek mondhatom magam, mert már fiatalon belekóstolhattam a mozgás örömeibe.

tovább

Lilla

Tanárként az a célom, hogy másokat is megfertőzzek a tánc imádatával, hogy másoknak is az élete részévé váljon ez a pezsgő, új világ.

tovább

Csabi

Három éves korom óta rendszeresen sportolok. Úsztam, vízilabdáztam, teniszeztem, karatéztam, jégkorongoztam és a mai napig aikidozom.

tovább

Gábor

Szerencsésnek mondhatom magamat, hogy a második alkalommal hagytam magam meggyőzni... megérte.

tovább

Gusztáv

A rendszeres, akár verseny szerű mozgás, a mindennapi testi és szellemi edzés életem része amióta az eszemet tudom.

tovább

Máté

A salsával egy véletlen folytán találkoztam. Az egyetem alatt belekezdtem a társastáncba egy ismerősöm hatására, aki éppen kezdő táncpartnert keresett.

tovább

Tibi

Számomra a salsa három dolognak a tökéletes kombinációja. Ez a három dolog a tánc kreativitása, a mozgás maga és a jó társaság.

tovább

Salsa Asszisztensek

Franci

Salsa... van, akinek csak egy hobbi. Van, akinek csak annyit mond fűszeres chips szósszal. Nekem egy életérzés. :)

továbbSalsa oktatók és asszisztensek bemutatkozása hamarosan!

Ismersz táncoktatót? Magad is az vagy?

Ha nem tudsz vagy akarsz ajánlani oktatót akkor akár névtelenül is értékelheted a meglévő tanárainkat!
Áruld el ki a kedvenced, vagy kit nem szeretsz és miért! Segíts jobbá tenni az iskolát!

Verify Text