Csatlakozz hozzánk Facebookon legfrissebb híreinkért és eseményeinkért!

Salsa oktatás

Szuper közösség

Az ország egyik legnagyobb salsa iskolájaként rengeteg ember megfordul nálunk, sok különböz? helyszínen. A szabad átjárás pedig biztosítja Neked, hogy a számodra legszimpatikusabb csoportba / csoportokba járj.

Az oktatás ruedában zajlik, ami azt jelenti, hogy egy nagy kört alkotunk, állandó párcserével, tehát ha akarod ha nem összeismerkedsz a csoporttársaiddal. :)

Természetesen az óráknak van olyan része is amikor kifejezetten párban táncolunk.

További lehet?séged nyílik a közösségi táncra a bulik,workshopok,táboraink alakalmával.

Légy részese egy befogadó, igazi vagány "Goldances társasdalomnak!"

Tanulj salsázni!

Szintek

 • Kezdő szint
  A salsa alapfiguráival ismerkedhetsz meg 2 x 3 hónap alatt (K1 és K2 -es szint) egy szuper közösség tagjává válva. Bátran járj be szimultán több csoportba ingyenesen és kb. 3 hónap múlva indulhat a bulizás! :)
 • Középhaladó szint
  Már nem csak a lépésekkel ismerkedünk, hanem "igazából" elkezdünk salsázni,megismerkedve komolyabb figurákkal. 3 x 3 hónap elvégzése után (KH1, KH2,KH3) kezdesz rájönni, hogy milyen keveset tudsz, pedig a bulikban egyre többen dicsérnek...
 • Haladó szint
  Salsa haladó szinten 3 x 3 hónap alatt (H1,H2,H3) igazi salsa macho / senorita lesz belőled és mindenki azt kérdezi: "Tök jól táncolsz! Melyik suliba jársz?" Ezen a ponton bátran mondd: "A Goldance-be!" (Köszi!:)
 • Mesterszint
  És még nincs vége... A haladó szintek elvégzése után csatlakozz összevont csoportunkhoz, ahol tovább képezheted magad, bármeddig :)