Csatlakozz hozzánk Facebookon legfrissebb híreinkért és eseményeinkért!

Salsa oktatás

Felkészült tanárok

Tapasztald meg személyesen milyen egy óra nálunk! Garantáljuk, hogy egyikünkben sem fogsz csalódni! Miért? Mert  azt az örömöt amit nekünk nyújt a salsa átadni is profi szinten tudjuk.

Hála sokéves tapasztalatunknak és speciális tanári vizsgarendszerünknek, mely garantálja a jókedv és vidámság mellett a magas szinvonalat.

Tanulj salsázni!

Szintek

 • Kezdő szint
  A salsa alapfiguráival ismerkedhetsz meg 2 x 3 hónap alatt (K1 és K2 -es szint) egy szuper közösség tagjává válva. Bátran járj be szimultán több csoportba ingyenesen és kb. 3 hónap múlva indulhat a bulizás! :)
 • Középhaladó szint
  Már nem csak a lépésekkel ismerkedünk, hanem "igazából" elkezdünk salsázni,megismerkedve komolyabb figurákkal. 3 x 3 hónap elvégzése után (KH1, KH2,KH3) kezdesz rájönni, hogy milyen keveset tudsz, pedig a bulikban egyre többen dicsérnek...
 • Haladó szint
  Salsa haladó szinten 3 x 3 hónap alatt (H1,H2,H3) igazi salsa macho / senorita lesz belőled és mindenki azt kérdezi: "Tök jól táncolsz! Melyik suliba jársz?" Ezen a ponton bátran mondd: "A Goldance-be!" (Köszi!:)
 • Mesterszint
  És még nincs vége... A haladó szintek elvégzése után csatlakozz összevont csoportunkhoz, ahol tovább képezheted magad, bármeddig :)