Csatlakozz hozzánk Facebookon legfrissebb híreinkért és eseményeinkért!

Salsa oktatás

Gyors és hatékony salsa tanulás

Tapasztalatainknak köszönhet?en tudjuk hogyan lehet jó tempóban, mégis alaposan megtanulni a salsát. Most, persze azt gondolod: "Jó kis marketing szöveg!" ugye?

Mégis lehetséges!  A titok:

A figurák felépítése / egymásra való építése optimális, tanáraink egyeztetnek egymással.
Mivel rengeteg trükköt / lépést tudunk nem áll szándékunkba direkt fékezni a tempót.
Tudjuk, hogy ez nem lóverseny! Amennyiben lemaradnál segítünk és át is tudsz járni egy másik, hasonló szint? csoportba teljesen ingyenesen!

Tanulj salsázni!

Szintek

 • Kezdő szint
  A salsa alapfiguráival ismerkedhetsz meg 2 x 3 hónap alatt (K1 és K2 -es szint) egy szuper közösség tagjává válva. Bátran járj be szimultán több csoportba ingyenesen és kb. 3 hónap múlva indulhat a bulizás! :)
 • Középhaladó szint
  Már nem csak a lépésekkel ismerkedünk, hanem "igazából" elkezdünk salsázni,megismerkedve komolyabb figurákkal. 3 x 3 hónap elvégzése után (KH1, KH2,KH3) kezdesz rájönni, hogy milyen keveset tudsz, pedig a bulikban egyre többen dicsérnek...
 • Haladó szint
  Salsa haladó szinten 3 x 3 hónap alatt (H1,H2,H3) igazi salsa macho / senorita lesz belőled és mindenki azt kérdezi: "Tök jól táncolsz! Melyik suliba jársz?" Ezen a ponton bátran mondd: "A Goldance-be!" (Köszi!:)
 • Mesterszint
  És még nincs vége... A haladó szintek elvégzése után csatlakozz összevont csoportunkhoz, ahol tovább képezheted magad, bármeddig :)