Csatlakozz hozzánk Facebookon legfrissebb híreinkért és eseményeinkért!

Salsa oktatás

Vendel

Tizenkét évvel ezelőtt a barátaim unszolására mentem el az első salsa órámra, azzal a tervvel, hogy ha hagyom magam hamarabb szabadulok... Végül nem tudtam megállni, azonnal be is álltam, annyira tetszett az, amit ott láttam.

Eleinte a saját magam szórakoztatásán kívül nem volt más célom a tánccal, de hamar azon kaptam magam, hogy a Salsa Caballeros tánciskola keretében tanítok és versenyzek is. Versenyeztem páros, illetve csapat kategóriában, utóbbiban nagyon sok szép eredményt értünk el! Fantasztikus érzés volt annak a csapatnak a tagja lenni, ekkora sikereket elérni.

Aztán egyre inkább azt éreztem, hogy szívesebben foglalkozok tanítással. Szépen lasan szögre akasztottam a fellépő cipőm és maradt a tanítás! Imádom! Jó látni, ahogy barátságok alakulnak ki, egy nehéz nap után feltöltődnek, vagy hogy hétről hétre fejlődnek tanítványaim.

Az óráimra jellemző a könnyedség, jó kedv, vidámság. Garantálom, hogy nálam könnyedén fogod elsajátítani a salsa vagy akár a bachata alapjait is. Még az is megeshet, ha nem vigyázol Téged is beszippant ez a világ úgy, ahogy engem is! ;)  Várlak szeretettel! :)