Csatlakozz hozzánk Facebookon legfrissebb híreinkért és eseményeinkért!

Salsa oktatás

Ildi

A tánc, a mozgás és a sport egész életemben meghatározó szerepet töltöttek be. Körülbelül négy évesen balettal kezdtem, majd úsztam, szinkron- úsztam, teniszeztem, lovagoltam, végül pedig 14 évesen találkoztam a társastánccal, amibe azonnal beleszerettem. Nagyjából tíz éven át táncoltam latin-amerikai táncokat, versenyeztem is. Életem szerves részévé vált a tánc, olyannyira, hogy azt gondolom, a táncnak köszönhetően vagyok ma az, aki.

A tánccal párhuzamosan aerobikozom is; 2011-ben elvégeztem az IWI aerobik edző szakát, majd idén, 2016-ban a sporttáplálkozás képzést is. Rendkívül fontos számomra az életmód, az egészség, a mozgás-adta öröm, melyek elválaszthatatlanok egymástól.

A salsával hat éve ismerkedtem meg, és őszintén mondhatom: szerelem volt első látásra! Tetszett – a versenytánccal szemben – a lazasága, a kötetlensége; hogy vidám, bolondos; hogy nem lehet közben nem mosolyogni és, hogy itt aztán igazán ki lehet élni magunkat. A salsában önmagad lehetsz, megmutathatod, mi is rejlik benned, ki is vagy igazán. 

A tanítással az a célom, hogy mindazt a csodát, amit számomra jelent a tánc, át tudjam adni Nektek; hogy Nektek is annyi örömet szerezzen ez a mozgásforma, mint nekem és, hogy Ti is rájöjjetek, mennyivel boldogabb és vidámabb az élet tánccal! :)

Várlak szeretettel az óráimon, ahol garantált a mosoly, a vidámság, na meg a remek hangulat! :)